II Modyfikacja SWZ
|
PDF |
1902,8
|
2021.06.25 |
307 |
informacja o przezrznaczonej kwocie na sfinansowanie zamówienia
|
pdf |
107,9
|
2021.07.12 |
308 |
Informacja z aukcji
|
pdf |
238,4
|
2021.07.30 |
277 |
informacja z otwarcia ofert
|
PDF |
116,5
|
2021.07.12 |
291 |
ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
|
pdf |
85,1
|
2021.06.25 |
301 |
Powiadomienie o zmianie SWZ
|
PDF |
594,6
|
2021.05.31 |
473 |
SWZ
|
pdf |
703,3
|
2021.05.28 |
366 |
Wyjaśnienie treści SWZ oraz III powiadomienie o SWZ
|
pdf |
758,5
|
2021.07.01 |
353 |
Załącznik nr 1 do SWZ-Formularz oferty
|
doc |
93,0
|
2021.05.28 |
353 |
Załącznik nr 10 do SWZ -wzór - wykaz osób
|
doc |
39,0
|
2021.05.28 |
321 |
Załącznik Nr 11 do SWZ- wykaz pojazdów
|
docx |
25,0
|
2021.05.28 |
310 |
Załącznik nr 12 do SWZ - Umowa powierzenia danych osobowych
|
pdf |
206,0
|
2021.05.28 |
344 |
Załącznik nr 13 do SWZ -PJŻ-02
|
pdf |
292,7
|
2021.05.28 |
326 |
Załącznik nr 14 do SWZ -PJŻ-03
|
pdf |
297,0
|
2021.05.28 |
336 |
Załącznik nr 15 do SWZ - Protokół_reklamacyjny
|
pdf |
84,1
|
2021.05.28 |
332 |
Załącznik nr 16 do SWZ- ZESTAWIENIE WYPOSAŻENIA PROJEKTU TECHNOLOGII GASTRON
|
pdf |
238,5
|
2021.05.28 |
325 |
Załącznik nr 17 do SWZ - Dokumentacja kuchnia
|
zip |
19513,7
|
2021.05.28 |
351 |
Załącznik nr 2a do SWZ - Opis przedmiotu zamówienia - przygotowanie i dostaw
|
docx |
56,7
|
2021.05.28 |
352 |
Załącznik nr 3 do SWZ - Wykaz i charakterystyka diet
|
docx |
1396,0
|
2021.05.28 |
347 |
Załącznik nr 4 do SWZ - Oświadczenia, o którym mowa w art. 125 ust. 1 ustawy
|
docx |
29,0
|
2021.05.28 |
331 |
Załącznik Nr 5 do SIWZ - Oświadczenie w zakresie art. 108 ust. 1 pkt 5 ustaw
|
doc |
32,0
|
2021.05.28 |
350 |
Załącznik nr 6 do SWZ-Projektowanie postanowienia umowy
|
pdf |
470,5
|
2021.05.28 |
333 |
Załącznik nr 7 do SWZ - Umowa użyczenia
|
pdf |
130,8
|
2021.05.28 |
320 |
Załącznik nr 8 do SWZ - Umowa najmu
|
pdf |
127,2
|
2021.05.28 |
328 |
Załącznik nr 9 do SWZ - wzór - wykaz usług
|
doc |
32,5
|
2021.05.28 |
345 |
Załącznika nr 2b do SWZ-Opis przedmiotu zamówienia - odbiór odpadów kuchenny
|
doc |
40,0
|
2021.05.28 |
333 |
zawiadomienie o przedłużeniu terminu składania ofert oraz II modyfikacja SWZ
|
PDF |
621,4
|
2021.06.25 |
317 |
zawiadomienie o uniewaznieniu postępowaniu
|
PDF |
27,0
|
2021.08.03 |
242 |
Zmodyfikowane _SWZ
|
PDF |
1172,1
|
2021.05.31 |
353 |
Zmodyfikowany_ załącznik nr 2a do SWZ - Opis przedmiotu zamówienia - przygot
|
docx |
56,8
|
2021.07.01 |
299 |
Zmodyfikowany_ załącznik nr 3 do SWZ-CHARAKTERYSTYKA DIET
|
docx |
1394,4
|
2021.07.01 |
304 |