II Modyfikacja SWZ
|
PDF |
1902,8
|
2021.06.25 |
394 |
informacja o przezrznaczonej kwocie na sfinansowanie zamówienia
|
pdf |
107,9
|
2021.07.12 |
397 |
Informacja z aukcji
|
pdf |
238,4
|
2021.07.30 |
363 |
informacja z otwarcia ofert
|
PDF |
116,5
|
2021.07.12 |
381 |
ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
|
pdf |
85,1
|
2021.06.25 |
388 |
Powiadomienie o zmianie SWZ
|
PDF |
594,6
|
2021.05.31 |
586 |
SWZ
|
pdf |
703,3
|
2021.05.28 |
466 |
Wyjaśnienie treści SWZ oraz III powiadomienie o SWZ
|
pdf |
758,5
|
2021.07.01 |
485 |
Załącznik nr 1 do SWZ-Formularz oferty
|
doc |
93,0
|
2021.05.28 |
455 |
Załącznik nr 10 do SWZ -wzór - wykaz osób
|
doc |
39,0
|
2021.05.28 |
417 |
Załącznik Nr 11 do SWZ- wykaz pojazdów
|
docx |
25,0
|
2021.05.28 |
409 |
Załącznik nr 12 do SWZ - Umowa powierzenia danych osobowych
|
pdf |
206,0
|
2021.05.28 |
444 |
Załącznik nr 13 do SWZ -PJŻ-02
|
pdf |
292,7
|
2021.05.28 |
427 |
Załącznik nr 14 do SWZ -PJŻ-03
|
pdf |
297,0
|
2021.05.28 |
434 |
Załącznik nr 15 do SWZ - Protokół_reklamacyjny
|
pdf |
84,1
|
2021.05.28 |
434 |
Załącznik nr 16 do SWZ- ZESTAWIENIE WYPOSAŻENIA PROJEKTU TECHNOLOGII GASTRON
|
pdf |
238,5
|
2021.05.28 |
431 |
Załącznik nr 17 do SWZ - Dokumentacja kuchnia
|
zip |
19513,7
|
2021.05.28 |
445 |
Załącznik nr 2a do SWZ - Opis przedmiotu zamówienia - przygotowanie i dostaw
|
docx |
56,7
|
2021.05.28 |
450 |
Załącznik nr 3 do SWZ - Wykaz i charakterystyka diet
|
docx |
1396,0
|
2021.05.28 |
444 |
Załącznik nr 4 do SWZ - Oświadczenia, o którym mowa w art. 125 ust. 1 ustawy
|
docx |
29,0
|
2021.05.28 |
430 |
Załącznik Nr 5 do SIWZ - Oświadczenie w zakresie art. 108 ust. 1 pkt 5 ustaw
|
doc |
32,0
|
2021.05.28 |
446 |
Załącznik nr 6 do SWZ-Projektowanie postanowienia umowy
|
pdf |
470,5
|
2021.05.28 |
428 |
Załącznik nr 7 do SWZ - Umowa użyczenia
|
pdf |
130,8
|
2021.05.28 |
417 |
Załącznik nr 8 do SWZ - Umowa najmu
|
pdf |
127,2
|
2021.05.28 |
426 |
Załącznik nr 9 do SWZ - wzór - wykaz usług
|
doc |
32,5
|
2021.05.28 |
441 |
Załącznika nr 2b do SWZ-Opis przedmiotu zamówienia - odbiór odpadów kuchenny
|
doc |
40,0
|
2021.05.28 |
425 |
zawiadomienie o przedłużeniu terminu składania ofert oraz II modyfikacja SWZ
|
PDF |
621,4
|
2021.06.25 |
402 |
zawiadomienie o uniewaznieniu postępowaniu
|
PDF |
27,0
|
2021.08.03 |
323 |
Zmodyfikowane _SWZ
|
PDF |
1172,1
|
2021.05.31 |
446 |
Zmodyfikowany_ załącznik nr 2a do SWZ - Opis przedmiotu zamówienia - przygot
|
docx |
56,8
|
2021.07.01 |
391 |
Zmodyfikowany_ załącznik nr 3 do SWZ-CHARAKTERYSTYKA DIET
|
docx |
1394,4
|
2021.07.01 |
402 |