Informacja z otwarcia
|
pdf |
138,7
|
2019.07.19 |
466 |
Wzór - wykaz osób
|
doc |
39,5
|
2019.07.11 |
425 |
Wzór - wykaz usług
|
doc |
32,0
|
2019.07.11 |
435 |
Z1-Formularz oferty
|
doc |
88,5
|
2019.07.11 |
416 |
Z2_Opis_przedmiotu_zamówienia_przygotowanie_i_dostawa_posilków
|
docx |
41,3
|
2019.07.11 |
431 |
Z3-Opis przedmiotu zamówienia - odbiór odpadów kuchennych
|
docx |
18,1
|
2019.07.11 |
443 |
Z4-wykaz i charakterystyka diet-poprawione
|
docx |
27,8
|
2019.07.11 |
428 |
Z5-Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału
|
docx |
28,6
|
2019.07.11 |
431 |
Z6-Oświadczenie o przynależności do grupy kapitałowej
|
docx |
15,7
|
2019.07.11 |
424 |
Z7-wzór umowy dzierżawy
|
pdf |
261,4
|
2019.07.11 |
425 |
Z8_wzór umowy
|
pdf |
257,6
|
2019.07.11 |
421 |
Z9-Wzór-_umowa powierzenia danych osobowych
|
docx |
29,4
|
2019.07.11 |
429 |
Załacznik Nr 11 do Umowy F-02 Karta kontroli temperatury wydawanych posiłków
|
pdf |
89,8
|
2019.07.11 |
6114 |
Załącznik Nr 10 do Umowy -PJŻ-03 POSTĘPOWANIE Z POSIŁKAMI DLA PACJENTÓW-DOBR
|
pdf |
303,3
|
2019.07.11 |
424 |
Załącznik Nr 9 do Umowy -PJŻ-02 POSTĘPOWANIE Z POSIŁKAMI DLA PACJENTÓW-DOBRA
|
pdf |
309,0
|
2019.07.11 |
447 |